Modele de bai pe fond verde

O baie aproape in intregime in nuante de Verde este minunata. Tusele de Alb aduse de lavoar si de mobilier vor face DIN baie cel mai moderne si mai relaxant spatiu. Noi idei de Bai Alb cu Verde au sosit PE designbaie.ro. Baia este o incapere in care en général nu se folosesc prea multe Culori. Foarte multa Lume prefera abstinetatea albului, un negrului sau a griului. Dar culorile pot crea in baie un echilibru si o Dinamica minunata, mai ales verdele. Prezenta verdelui in baie va Veni Mereu cu o Nota de temps, de Calm si de opulenta in baie. Mai jos veti vedea cateva amenajari interioare Bai Alb cu Verde foarte Frumoase. De la cel mai Luminos Verde pana la cel mai inchis si cel mai intens, in MICI éreintante sau pe toti peretii, verdele Vine in baie cu o Nota naturala, sic si plina de temps. Baia in Verde si in Alb este glamour, Clasica, contemporana, Rustica si se potriveste tuturor gusturilor.

Mozaicul in mai multe nuante de Alb si de Verde Arata MINUNAT dans la baie. Baia in acest Stil este Design, este plina de vitalitate si de temps. Verdele Arata minnat in Combinatie cu Albul nu numai in CEEA CE priveste zugraveala ci si faianta si gresia. Si verdele anason in baie adus atat de gresie cat si de faianta va fi pus cel mai bine in valoare de un perete zugravit in Alb si de mobilierul Alb. Verdele se potriveste de Minune cu lemnul. Este Deci Ideal pentru o baie in Stil rustique, deoarece Pune in evidenta splendoarea lemnului. Faianta Verde Arata foarte bine alaturi de lemnul masiv al ferestrelor si de o podea in nuante de Bej. Puteti Alterna doua sau trei randuri de faianta Alba cu doua sau trei randuri de faianta Verde pentru cel mai décor original.

Preferatele dumneavoastra sunt Baile MICI si tocmai Din acest motiv am realizat o Selectie ce cuprinde cateva modele de Bai MICI si moderne amenajate in toate culorile, care sunt la Moda in acest moment. Fie ca sunteti in cautarea unui Design baie in culori ca Rosu si Verde, albastru si Alb, Alb cu Negru, CREM cu Maro, violet cu Alb sau poate ca doriti o baie Mica amenajata cu faianta de imitatie Piatra naturala va invitam sa ramaneti PE designbaie.ro pentru a vedea cele 34 Bai MICI propuse. Nu va ingrijorati de Cifra 34, chiar va vor fi PE plac MAcar cateva DIN aceste Bai MICI.